İhlas Armutlu Tatil Köyü

İhlas Armutlu Tatil Köyü

Termal Otelin Adı: İhlas Armutlu Tatil Köyü
Bulunduğu Yer: Armutlu/YALOVA

Otel Hakkında: Yalova ili Armutlu ilçesinin Bozburun mevkiinde bulunan tatil köyünün denize 1300 metre sahil şeridi bulunmaktadır. Dairelerin tamamında termal su olup tamamı deniz manzaralı 11 blok ve 1686 daire olarak yapılmıştır.

İhlas Armutlu Tatil Köyünde 2 adet açık yüzme havuzu, 4 adet açılıp kapanabilen yarı olimpik yüzme havuzu, su kaydırakları, gokart, aqua park, banana sörf, plajlar, jet sky, internet kafe, bowling salonu, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları, aile havuzu, kaplıca havuzu, sauna, fitness center, fin hamamı, masaj, 4×4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır. Ayrıca tatil köyünde alişveriş merkezi, kafeteryalar, restorantlar, market, fastfood ve sağlık merkezi de yer almaktadır.

Şirket toplantıları ve konferanslar için düzenlenmiş 200 kişilik Marmara salonu, 75 kişilik Uludağ salonu ve daha küçük katılımlar için İstanbul salonu bulunmaktadır.

Kaplıcanın Termal Su Özellikleri; Sodyum ve Kalsiyum Sülfatlı , florürlü termomineralli su niteliğinde olan kaplıca suyu hekim kontrolünde banyo uygulamaları şeklinde romatizmal hastalıklar, kronik bel ağrısı, eklem hastalıkları, yumuşak doku hastalıkları, nörolojik hastalıklar, stres bozuklukları ve spor yaralanmalarında tedavi edici özelliğe sahiptir.

Adres Bilgileri   : Bozburun (Tavşantepe) mevkii Armutlu/YALOVA
Tel   : (0226) 531 10 00
Faks   : (0226) 531 10 03
E-Posta   : rezervasyon@ihlasarmutlu.com

Yorum bırakın